BejelentésBALATONI ÉLŐ RÓZSAFÜZÉR ZARÁNDOKLAT
"ELINDULUNK ÉGŐ SZÍVVEL ÉS MINDEN LÉPTÜNK IMÁDSÁG LESZ!"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Isten hozott a Balatoni Élő Rózsafüzér honlapján!


A Mária-tiszteletnek nálunk igen mély történelmi alapjai és hagyományai vannak.


A Szűzanya mennyei édesanyánk fiához, Jézushoz vezeti azokat, akik közbenjárásáért imádkoznak.


A Szűzanya különösen kedveli a zarándokokat, mindenhol a világ összes kegyhelyén nagy szeretettel fogadja gyermekeit.Együttműködnek:

ugrás az oldalra

ugrás az oldalra

ugrás az oldalra

ugrás az oldalraHírek
Mindennapi imádság Jézus Szívéhez

Jézus Szentséges Szíve, a mai napon Tebenned, a Te kegyelmedben akarok élni, benne megmaradni, akármi történik is. Tarts távol a bűntől, és erősítsd akaratomat, hogy ügyelni tudjak érzékeimre, képzeletemre és szívemre. Segíts, hogy megszabaduljak bűnre vezető hibáimtól. Kérlek, add meg ezt nekem a Szeplőtelen Szűzanya által.

tovább >>


Imádság az Égi Édesanyához

Égi Édesanyám! Oltalmazd meg Magyarországot, bíborosunkat, püspökeinket, papjainkat, szerzeteseinket, családtagjainkat, közösségünket és az egész magyar egyházat! Mindazoknak, akik még nem tudnak hinni, a Szentlélek ereje és világossága által add meg az élő hit kegyelmét, hogy ez az ország Mária országa, a Te országod lehessen. Tisztíts meg minket a bűntől a Szentlélek tüzével és vezess el Szent Fiadhoz, Jézushoz! Amen.

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!